Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ μετά τα επεισόδια στη Ρόδο

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ μετά τα επεισόδια στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Διαδήλωση έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ. 

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες το συνέδριο της ΓΣΕΕ. 

Τα μέλη του ΠΑΜΕ  που βρίσκονται αυτή την ώρα στην οδό Πατησιών διαδηλώνουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την είσοδο τους στο κτίριο υπήρξε ένταση με τους σεκιούριτι. 

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ μετά τα επεισόδια στη Ρόδο Facebook Twitter

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει: «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από τη σαπίλα και τη σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων.

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ μετά τα επεισόδια στη Ρόδο Facebook Twitter
Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ μετά τα επεισόδια στη Ρόδο Facebook Twitter

Tα επεισόδια στη Ρόδο

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από εισβολή περίπου 200 ατόμων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ στο ξενοδοχείο όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος έκανε λόγο για «ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το συνέδριο». Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ αναφέρει πως το συνέδριο γινόταν ενώ είχε απαγορευτεί η είσοδος σε αντιπροσώπους των εργαζομένων και με την παρουσία δεκάδων μπράβων που είχε τοποθετήσει η ηγεσία της ΓΣΕΕ.

«Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ»λέει ο κ. Παναγόπουλος κάνοντας λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Ο ένας από τους τραυματίες που είδα είναι σε άσχημη κατάσταση το πρόσωπό του είναι μπλαβί» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ τονίζοντας ότι «εδώ έχει παραβιαστεί όλος ο ποινικός κώδικας».

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

«Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ - μη συνέδρων - στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου».

 

 

ΠΑΜΕ: Η ΓΣΕΕ θέλει να κάνει συνέδριο με παρουσία δεκάδων μπράβων

 

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, αναφέρει πως η ηγεσία της ΓΣΕΕ είχε απαγορεύσει την είσοδο σε εκλεγμένους εκπροσώπους των συνδικάτων και δημοσιογράφους, ενώ στον χώρο υπήρχαν δεκάδες μπράβοι. «Μπήκαν εκλεγμένοι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η συνδικαλιστική μαφία, επιβεβαιώνει πως είναι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ αυτοί που δέχθηκαν επίθεση».

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM