Μυστήριο με τον απανθρακωμένο άνδρα στην Άμφισσα - Ήταν πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος

Μυστήριο με τον απανθρακωμένο άνδρα στην Άμφισσα - Ήταν πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών μετά τον εντοπισμό ενός απανθρακωμένου άνδρα  μέσα στο αυτοκίνητό του στην Άμφισσα.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η σορός πως ανήκει σε έναν 60χρονο συνταξιούχο, πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος.

Αρχικά, κλήθηκε η Πυροσβεστική για αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην άκρη του δρόμου, στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Άμφισσας-Προσηλίου και από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά ανασύρθηκε απανθρακωμένη η σορός ενός άντρα.

Ελέγχοντας την πινακίδα του αυτοκινήτου οι Αρχές έμαθαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και οι συγγενείς του επιβεβαίωσαν πως είναι πιθανό να είναι ο ίδιος. Ωστόσο η πληροφορία αναμένεται να επιβεβαιωθεί κατόπιν ταυτοποίησης μέσω εξέτασης DNA.

Στελέχη της ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους προκειμένου να καταγράψουν τυχόν κινδύνους κι απειλές που δεχόταν από άτομα, καθώς και αν είχε εκφράσει πρόσφατα προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζε.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 60χρονος σωφρονιστικός επί της εθνικής οδού Άμφισσας - Προσηλίου, καθώς δεν φαίνεται να είχε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού και το όχημα βρέθηκε σε απομακρυσμένο σημείο.

Ανοιχτά παραμένουν τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στο θάνατό του, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας ούτε και της εγκληματικής ενέργειας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ