«Ήθελα να τιμήσω την Ελλάδα»: Η Ειρήνη Τζώρτζογλου μιλά για την νίκη της στο βρετανικό MasterChef

«Ήθελα να τιμήσω την Ελλάδα»: Η Ειρήνη Τζώρτζογλου μιλά για την νίκη της στο βρετανικό MasterChef Facebook Twitter
1

Η Ειρήνη Τζώρτζογλου, η Κρητικιά που κέρδισε το βρετανικό MasterChef, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα, την αγάπη της για την μαγειρική και φυσικά την νίκη της στο γνωστό ριάλιτι. 

«Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κανείς. Στην ηλικία μου νομίζω δεν συμβαίνουν τέτοιου είδους θαύματα. Προετοιμαζόμουν ένα χρόνο, γιατί δεν ήθελα στην ηλικία μου να κάνω κάτι που θα με εξέθετε. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ ότι θα το κέρδιζα κιόλας», δήλωσε η Ειρήνη Τζώρτζογλου, μιλώντας στην «Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Huge congratulations to @irinitzortzoglou - Masterchef 2019 champion. So incredibly proud to have been a part of such a phenomenal final three. Irini cooks with genuine passion and it was an honour to be a part of her journey. #MasterchefUK #jillymccordcooks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jilly McCord (@jillymccordcooks) στις


Στη συνέχεια αφηγήθηκε πώς από τραπεζική υπάλληλος αποφάσισε όχι μόνο να ασχοληθεί με την μαγειρική αλλά και να δηλώσει συμμετοχή στο βρετανικό MasterChef.

Όπως εξήγησε, γεννήθηκε στην Κρήτη από αγρότες γονείς, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Ηράκλειο αλλά μετακόμισε στην Αθήνα μέχρι και να επιστρέψει ξανά στην Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα της. Στην Βρετανία μετανάστευσε όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο στην Κρήτη. Εκεί ολοκλήρωσε τις σπουδές της και εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα. 

Σχετικά με την μαγειρική, είπε πως ήταν ο λόγος που «ξανάνιωσε» όταν βγήκε στη σύνταξη, αλλά είχε επίγνωση του ταλέντου καθώς όλοι πάντα επαινούσαν τις συνταγές της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Playing with @harr1et.whitton_x making #crispbreads to go with the #Greek#meze starter part of her GCSE exam. Go Harriet!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Tzortzoglou (@irinitzortzoglou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#baklava ready for #party!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Tzortzoglou (@irinitzortzoglou) στις


Την νίκη της στο βρετανικό MasterChef την αποδίδει στις ελληνικές γεύσεις στα πιάτα, τις οποίες θεωρεί ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της στο παιχνίδι και αναγνωρίζει ως κομμάτι της στρατηγικής της. Βέβαια, όπως εξηγεί, προτίμησε να μην μαγειρεύει καθαρά ελληνικά πιάτα, αλλά να εστιάσει στην διεθνή κουζίνα, προσθέτοντας ελληνικές πινελιές.

«Ήθελα να τιμήσω την Ελλάδα, ήθελα να τιμήσω τα ελληνικά προϊόντα. Καταρχήν η ελληνικότητά μου ήταν ένα κομμάτι που τους τράβηξε σε μένα, πράγμα που αμέσως με εξίταρε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Τζώρτζογλου, σημειώνοντας πως παρακολουθεί και το ελληνικό MasterChef. 

Δείτε το βίντεο: 

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στις νίκες είναι δικοί μας (Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό ή έχουν γεννηθεί εκεί) στις αντιπαραθέσεις και στους Εθνικιστές είναι ξένοι... κόλακες του ίδιου μας εαυτού έχουμε καταντήσει