ΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης προσωπικού

ΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης προσωπικού Facebook Twitter
0

Αναβάλλονται ακόμα και προγραμματισμένα χειρουργεία στο νοσοκομείο Παίδων της Πεντέλης, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία «σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.

Υπηρετούν 4 αναισθησιολόγοι και έμειναν μόνο δύο. Λείπουν η μία με άδεια κύησης και η Διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια».

Όπως επισημαίνεται λόγω του μειωμένου ιατρικού προσωπικού του Αναισθησιολογικού τμήματος και με δεδομένο ότι η λειτουργία του Χειρουργικού τομέα στο Νοσοκομείο δεν είναι ασφαλής, αποφασίστηκε ότι:

Όλα τα επείγοντα περιστατικά , τα χρήζοντα χειρουργείου, κατά τα πρωινά των ημερών Τρίτης-Τετάρτης-Παρασκευής (μη 24ωρη γενική εφημερία ) θα διακομίζονται στα άλλα εφημερεύοντα Παιδιατρικά Νοσοκομεία


Για τα τακτικά χειρουργεία υπάρχει μειωμένη λίστα, τόσο ως προς τον αριθμό χειρουργικών τραπεζιών, όσο και των περιστατικών κάθε τμήματος .

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM