Σεισμός

Πάτρα: Μεθυσμένοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο, προκάλεσαν ζημιές και ξυλοκόπησαν τον φύλακα

Πάτρα: Μεθυσμένοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο, προκάλεσαν ζημιές και ξυλοκόπησαν τον φύλακα Facebook Twitter
patrastimes.gr
0

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ όταν δύο μεθυσμένοι εισέβαλαν στο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στην είσοδο του νοσηλευτικού Ιδρύματος εμφανίστηκαν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση μέθης.

Τα άτομα αυτά προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο ενώ φέρονται να έχουν χτυπήσει και τον υπάλληλο εταιρείας security ο οποίος ήταν βάρδια εκείνη την ώρα.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι δράστες έσπασαν πόρτες και τζαμαρίες του νοσοκομείου και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού Ιδρύματος, η αστυνομία άργησε να φτάσει στο τόπο του συμβάντος.

Να σημειωθεί ότι στο Καραμανδάνειο έχουν καταγραφεί κατά το παρελθόν και άλλα παρόμοια περιστατικά με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να ζητούν ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να υπάρχει Αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM