ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Αποφυλακίζομαι;» - Η ειρωνεία του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Αποφυλακίζομαι;» - Η ειρωνεία του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια Facebook Twitter
3

Ειρωνική συμπεριφορά απέναντι στην ανακρίτρια Γρεβενών είχε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 21χρονος Ροδίτης, που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια Γρεβενών ύστερα από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει στις αρχές τους κωδικούς του Facebook και των δύο λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατηρεί. 

Ενδεικτικό του ύφους που διατήρησε ο κατηγορούμενος απέναντι στην ανακρίτρια είναι και ο παρακάτω διάλογος με την ανακρίτρια:

-Επιτέλους ελεύθερος!
-Τι εννοείτε;
-Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;
-Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ
-Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι

Ο 21χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο συνήγορο, που αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά για να συνοδεύσει τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια. Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά αποκλειστικά στον 21χρονο, καθώς ο 19χρονος έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι στους υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν έδωσαν αξιόλογα ευρήματα και οι αρχές εστιάζουν τώρα στα κινητά τηλέφωνα των δραστών και του θύματος. 

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά... κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Καμία επαφή στην ίδια φυλακή οι κατηγορούμενοι

 

Ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορούνται για τη δολοφονία δεν έχουν την παραμικρή επικοινωνία μέσα στη φυλακή, σύμφωνα με αναφορές και κρατούνται σε διαφορετικά κελιά.

Προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες και έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να συναντηθούν. Άλλωστε τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, μετά και την επίθεση σε βάρος του 19χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Οι δύο τους αλληλοκατηγορούνται για το έγκλημα. 

Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οκ ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις ως γονιός, προσπαθείς να καταλάβεις, δεν ξεγράφεις έτσι απλά συγγενή. Αλλά αν το παιδί σου δε δείχνει μετάνοια και πας να το ξελασπώσεις, δεν το βοηθάς.
Ειρωνία το πουλάκι μου, το χρυσούλι μου... να σε δω να τρως τα νιατα σου στα κελιά, ελπίζω να βγεις γέρος από κει μέσα. Κι όταν βγεις, να χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια πίσω σου. Ποιος ξέρει αν κάποιος θα σε κυνηγάει. Μ´αυτό το φόβο να ζεις.
Τέτοια άτομα δεν ζουν με τέτοιο φόβο όμως όταν βγαίνουν. Συνήθως δηλαδή. Μια χαρά ζουν την ζωή τους εαν είναι ασυνείδητοι. Και αναλογιζόμενος πως μετά τον βιασμό της δεν έδρασε/αν καθόλου εντός πανικού αλλά απεναντίας την σκότωσαν ώστε "να το τελειώσουν' όπως είπαν, συνέχισαν να ψάχνουν για νέο θύμα συν το ειρωνικό υφάκι τώρα...ε μάλλον ο 21χρονος τουλάχιστον δεν φαίνεται και πολύ μετανιωμένος. Ο Αλβανός απ την άλλη, δεν αποτελεί αθώα περιστέρα αλλά απ την 1η στιγμή συνεργάστηκε και φαίνεται πιο ανήσυχος. Επιπλέον και λιγότερα ισχυρά χαρτιά έχει αλλά και τον δείρανε. Ο Έλληνας είναι από πλούσια οικογένεια, ίσως υποθέτει θα πέσει στα μαλακά. Και για να είμαστε ξεκάθαροι: αρχίζω να το πιστεύω και εγώ. Η υπόθεση καθυστερεί απίστευτα. Για λόγους ασήμαντους. Χρειάστηκαν πχ μήνες για να κοιτάξουν τα κινητά τους ενώ για την Αστυνομία (που μπράβο δηλαδή που τους βρήκε τόσο γρήγορα τους δράστες τότε) είναι παιχνιδάκι τεχνικώς κάτι τέτοιο. Κακό αυτό διότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο καλύτερα προετοιμάζονται οι δικηγόροι των δραστών και δη του ειρωνικού 21χρονου. Ειλικρινά με εξέπληξε ο λόγος της ανάκρισης! Είναι δυνατόν να του ζητάνε τον κωδικό για το facebook (μετά από τόσο καιρό κιόλας ενώ θα έπρεπε να τοχαν κάνει απ την πρώτη στιγμή) ώστε να κοιτάξουν τα μηνυματα του;; Να πιστέψουμε δηλαδή πως η διεθνώς καταξιωμένη άριστη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΕΝ μπορεί να χακάρει το προφίλ του ή πως χρειάζεται εβδομάδες για κάνα 2 λαπτοπ;; Αχ, ελάτε τώρα! ΥΓ: Σκότωσε ένα άτομο. Μια φορά ισόβια μπορεί να φάει δηλαδή που είναι 25 έτη. Πες δεν μειώνεται. Πες και τίποτα παραπτώματα, άντε 30 χρόνια. Στο χειρότερο σενάριο δηλαδή θα βγει στα 50 του. Οπότε γεράματα μπααα...