Κρήτη: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά - Βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα

Κρήτη: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά - Βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα Facebook Twitter
0

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Λιμενικών Αρχών στην περιοχή των Καλών Λιμένων της Κρήτης για τον εντοπισμό ενός 33χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκαν να επιπλέουν στην θάλασσα προσωπικά του αντικείμενα όπως το ρολόι και το εφεδρικό του ψαροντούφεκο ,τρία μίλια, ανατολικά των Καλών Λιμένων. επιτείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Το Λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης φίλος του 33χρονου αγνοούμενου και αμέσως δόθηκε σήμα προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δύο σκάφη του λιμενικού χτένιζαν την περιοχή από τον Κόκκινο Πύργο και την Αγία Γαλήνη ενώ το πρωί προστέθηκε και ένα τρίτο από Ιεράπετρα με συνολικά 4 δύτες αλλά και 5 σκάφη ιδιωτών και αρκετούς εθελοντές που ψάχνουν στη στεριά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν έμπειρο ψαροντουφεκά που ερχόταν από το Ηράκλειο για ψαροντούφεκο στους Καλούς Λιμένες και τελευταία φορά που βούτηξε στην θάλασσα ήταν στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ