Μπαράζ επιθέσεων στα My Market Αθήνας - Έσπασαν 13 σούπερ μάρκετ μέσα σε 10 λεπτά

Μπαράζ επιθέσεων στα My Market Αθήνας - Έσπασαν 13 σούπερ μάρκετ μέσα σε 10 λεπτά Facebook Twitter
3

Μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε τη νύχτα στα My Market. Συνολικά έγιναν δεκατρείς επιθέσεις μέσα σε δέκα λεπτά.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στα καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ που είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό τη δημοσιότητα εξαιτίας της επιστολής της διευθύντριας που ζητούσε από τους υπαλλήλους να είναι χαμογελαστοί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα σε δέκα λεπτά, από τις 03:00 έως τις 3:10, σημειώθηκαν παράλληλα επιθέσεις από άγνωστους δράστες που προκάλεσαν υλικές ζημιές με βαριοπούλες στις προσόψεις των σούπερ μάρκετ

Οι επιθέσεις έγιναν σε δύο My Market του Βύρωνα, δύο στη Νέα Σμύρνη, δύο στη Γλυφάδα και σε καταστήματα στο Παγκράτι, την Κυψέλη, τον Άγιο Ελευθέριο, τα Σεπόλια, τον Κεραμεικό, το Ίλιον και τα Πετράλωνα.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές έως αυτή την ώρα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αλλά εμείς θα κάνουμε μια πανεπιστημιακή έρευνα για την ακροδεξιά βία.Θα γράψουμε και 10 άρθρα για την ακροδεξιά και την κανονικοποίησή της. Και μετά θα νιώθουμε ότι είμαστε Ευρώπη γιατί έχουμε "ευρωπαϊκους" προβληματισμούς. Αλλά εδώ δεν ήρθε ποτέ ούτε η βιομηχανική επανάσταση, ούτε η τεχνολογική, οριακά ο Διαφωτισμός και οριακά η δημοκρατία και οι θεσμοί της.Είμαστε Εγγύς Ανατολή. Αν δεν συμφιλιωθούμε με την ταυτότητά μας δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε ούτε Ιράν ούτε Γαλλία.