Κόρινθος: Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη - Πέταξε το πτώμα σε λατομείο

Κόρινθος: Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη - Πέταξε το πτώμα σε λατομείο Facebook Twitter
5

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Σολωμό Κορινθίας σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη και στη συνέχεια να πέταξε το πτώμα του σε λατομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του hlektra.gr όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν μια ομάδα Ρομά επιχείρησε να μπουκάρει σε ένα σπίτι.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε εναντίον τους.

Οι Ρομά τότε πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι από την ομάδα που είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι έλειπε ένα άτομο.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα για ολόκληρο το βράδυ χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Το πρωί της Κυριακής, όμως, κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε στο σημείο εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του 35χρονου.

Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του Ρομά σε ένα λατομείο όπου την είχε μεταφέρει ο 35χρονος.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί ενώ κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του.

Στην κοινότητα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει προσπάθεια αντεκδίκησης εκ μέρους ομάδων Ρομά για τον θάνατο του 48χρονου.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε.

Κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχεις καθόλου σχέση με χωριά? Και στις πόλεις βεβαίως αλλά αναλογικά στα χωριά (και μικρές κωμοπόλεις) ο απλός κόσμος έχει περισσότερα όπλα. Πάντα έτσι ήταν και θα είναι. Δεν είναι κιόλας δύσκολο. Πχ και στο δικό μου χωριό απ όπου είμαι ξέρω πολλά σπίτια που έχουν, δεν είναι και δα κάνα μυστικό. Οι περισσότεροι έχουν κάποια καραμπίνα κυνηγετική. Συχνά νόμιμα κιόλας καθώς μία άδεια σχετικά έυκολα βγαίνει. Ειδικά οι αγρότες όλοι έχουν. Στα του άρθρου τώραΟι Ρομά τότε πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι από την ομάδα που είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι έλειπε ένα άτομο. Πηγή: www.lifo.grΌ,τι πιο σουρρεαλιστικό έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες. Λες και αφηγείσαι ανέκδοτο.Ναι....παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις εκεί υπο τον φόβο των αντίποινων (έχουμε και αυτή τη συνήθεια με τους Ρομά βλέπετε). Δεν θα παραμείνουν για πάντα αυτές. Κάνα 2ήμερο και θα φύγουν. Μετά ελεύθερο το πεδίο....Αναρωτιέμαι τι ποινή θα πάρει ο δράστης. Οσο και να πείς είναι αυτοάμυνα όταν σου μπουκάρουν μέσα στο σπίτι. Βέβαια εαν είχαν ήδη τραπεί σε φυγή και πάνω στο τρέξιμο τους αυτός του έριξε από πίσω τότε αλλάζει το πράγμα και ας ήταν εντός οικοπέδου του. Πιστευω θα επιβαρυνθεί πιο πολύ απ το γεγονός ότι ήταν παράνομο το όπλο και ότι έκρυψε και πέταξε το πτώμα που δείχνει πρόθεση κτλπ.
Κάπως πρέπει να υπερασπίσεις τη σωματική σου ακεραιότητα και την περιουσία σου μέχρι να φτάσει η αστυνομία... Εσείς βέβαια μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του υπουργείου και να κάνετε ότι κοιμάστε...
Οταν πυροβολεθς καποιον πισωπλατα και μετα παιρνεις το πτωμα και το πετας σε ενα λατομειο δεν προστατευεις ουτε την σωματικη σου ακεραιοτητα ουτε την περιουσια σου.Αυτο ειναι εκτελεση εν ψυχρω για αυτο και η κατηγορια που του απεδωσαν ειναι ανθρωποκτονια απο προθεση.Καλα ισοβια λοιπον
@bool αν το κράτος προστάτευε πραγματικά τους πολίτες του τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί....Όταν έχεις αναγάγει την κλοπή ως κύρια επαγγελματική σου δραστηριότητα θα πρέπει και να γνωρίζεις ότι έχεις διαλέξει ένα επικίνδυνο επάγγελμα... Λυπάμαι αλλά δεν θα κλάψω για τον επίδοξο κλέφτη ,τα'θελε και τα'παθε . Το πραγματικό θύμα αυτής της υπόθεσης είναι ο κατηγορούμενος για φόνο 35χρονος...