Ζάκυνθος: Χωρίζεται το «Ναυάγιο» σε ζώνες πρόσβασης

Ζάκυνθος: Χωρίζεται το «Ναυάγιο» σε ζώνες πρόσβασης Facebook Twitter
1

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να επιτραπεί και πάλι η πρόσβαση στην παραλία του Ναυαγίου, στη Ζάκυνθο.

Το σημείο της παραλίας όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις πέρυσι θα παραμείνει μη προσβάσιμο, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του Ευθύμιου Λέκκα και της ομάδας του, που αναμένεται να δοθεί σε λίγες μέρες στη δημοσιότητα, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε ένα κομμάτι της παραλίας.

Ένα δεύτερο κομμάτι της παράλιας του Ναυαγίου ωστόσο αναμένεται να «ανοίξει» για κατοίκους και τουρίστες, υπό αυστηρή όμως επιτήρηση, την οποία θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου.

Την επιτήρηση της παράλιας του Ναυαγίου θα αναλάβει το Λιμενικό και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου.

Υπενθυμίζεται πως η παραλία είχε κλείσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, μετά την πτώση βράχων σε τμήμα της παραλίας που επέφερε τον τραυματισμό τουριστών.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί δεν λέτε τι πιέσεις ασκήθηκαν και από ποιους για να τροποποιηθεί η απόφαση ! Το λιμενικό δηλαδή θα διαθέτει σκάφος ολη μερα αποκλειστικά για το ναυάγιο ,όταν δεν διαθέτει σκάφος για πιο σοβαρές περιπτώσεις;ποιος άλλος θα έχει την εποπτεία και με ποιο τρόπο στα δεκάδες δρομολόγια από και προς το ναυάγιο ?