Μαθητική παρέλαση: Προσαγωγές και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα

Μαθητική παρέλαση: Προσαγωγές και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ένταση υπήρξε στο Σύνταγμα λίγο πριν τη μαθητική παρέλαση. Ομάδα περίπου 15 ατόμων φώναζε συνθήματα κατά της Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα άτομα απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. 

Στο μεταξύ, είναι σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση επί της λεωφόρου Αμαλίας.

Την ίδια ώρα είναι έντονα τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα, υπό το φόβο επεισοδίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αρχές έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενο, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια τόσο στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας όσο και στη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει αύριο, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. 

Τα μέτρα ασφαλείας 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Η ΕΛΑΣ  εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιοι να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τους 21 κανονιοβολισμούς που ρίχνονται κάθε τέτοια ημέρα στον Λυκαβηττό.

Στην Αθήνα, περίπου 850 αστυνομικοί θα διατεθούν για την υλοποίηση του σχεδίου ασφαλείας που αφορά την μαθητική παρέλαση και 1.600 για εκείνο της στρατιωτικής παρέλασης, όπως είχε αναφέρει στο ρεπορτάζ του το OPEN TV.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οχι, οποιαδήποτε αν πάει στις παρελάσεις και προκαλεί φασαρίες και προσηλυτισμο μπορεί να προαχθεί. Αν πάτε 20 αναρχικοί και φωνάζουν τα δικά τους επίσης θα συμβεί το ίδιο, αν πάνε φασίστες επίσης. Φτάνει πια ο φθηνός συναισθηματικος συλλογισμός, έχει κουράσει