Έγκλημα στο Ελληνικό: «Πανικοβλήθηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», λέει ο ταξιτζής

Έγκλημα στο Ελληνικό: «Πανικοβλήθηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», λέει ο ταξιτζής Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

«Πανικοβλήθηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», δήλωσε ο ταξιτζής που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα η οποία πυροβολήθηκε χθες από τον σύζυγό της στο Ελληνικό. 

«Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», δήλωσε ο οδηγός ταξί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open TV αποδίδοντας την αντίδρασή του στον πανικό που τον είχε καταβάλει τις πρώτες στιγμές.

«Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε πως δουλεύει όλη μέρα για να δώσει το καλύτερο στο παιδί του ξεσπώντας σε λυγμούς. 

Παράλληλα ο οδηγός υποστήριξε πως η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ εκείνος περίμενε προγραμματισμένο ραντεβού και της ζήτησε να βγει έξω πριν σχηματίσει εικόνα για το τι ακριβώς συνέβαινε. 

Όταν πλέον κατάλαβε τι γινόταν προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά τότε άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Εκείνη τη στιγμή έχασα τον μπούσουλα», είπε προσθέτοντας πως «μετά [από το περιστατικό] είναι εύκολο να πεις πολλά πράγματα».

«Κανένας δεν μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει 'τι συνέβη', είμαι αβοήθητος, είμαι μόνος μου», είπε ο οδηγός ταξί και ενώ το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ζήτησε σήμερα την αποπομπή του.

Το ΣΑΤΑ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ταξιτζή αντιεπαγγελματική και απάνθρωπη. 

Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής τον πειθαρχικό έλεγχο του αυτοκινητιστή. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια