Συνέλαβαν 90χρονη στη Θεσσαλονίκη επειδή πούλαγε τερλίκια χωρίς άδεια

Συνέλαβαν 90χρονη στη Θεσσαλονίκη επειδή πούλαγε τερλίκια χωρίς άδεια Facebook Twitter
10

Στη σύλληψη μίας 90χρονης προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης σε λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη .

Αιτία για την σύλληψη της 90χρονης ήταν το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.

Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η 90χρονη, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία.

Η περιπέτεια της 90χρονης τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Επειδή διάβασα και την αναλυτική εκδοχή...αυτοί/αυτός που έκανε την καταγγελία τους είπε αναλυτικά σε ποιο σημείο και ποια ώρα να την περιμένουν. Πιστευω νάναι περήφανος τώρα μαυτή τη ΣΆΠΙΑ ΨΥΧΉ που κουβαλάει μέσα του! Η Αστυνομία ποτέ δεν τα βάζει με κάτι τέτοια γερόντια από μόνη της. Ακόμα και ο περιφημος καστανάς στην Θεσσαλονική, καρφωτή ήταν από κάπους καταστηματάρχες εκεί. Αν δεν πήγαιναν και τώρα και τότε οι αστυνομικοί αυτό θα ήταν παράβαση καθήκοντος. Δυστυχώς έχουμε άκαρδους συμπολίτες στην κοινωνία μας. Ωστόσο, η ευθύνη των αστυνομικών ξεκινάει από άλλο σημείο: το πως της φέρθηκαν μετά την προσαγωγή στο Τμήμα. Το να την έχουν νηστική, να μην την βλέπει η κόρη και να την μεταφέρουν για αχρείαστο λόγο απ το Τμήμα στην Ασφάλεια με αποτέλεσμα να μείνει όλη μέρα μέσα εκεί ΔΕΝ έχουν καμία δικαιολογία. Να διατάξει το Αρχηγείο ΕΔΕ εναντίον τους. Κανονικά όλο αυτό θα έπρεπε να ήταν υπόθεση μιας ώρας στο Τμήμα το πολύ.
Πουλάει μια γιαγιά παράνομα πλεκτά: Θα ακουλουθήσουμε όλες τις διαδικασίες κλπ κλπΣκοτώνουν συνάδεφλοί μας δυο άντρες σε διάστημα ούτε 6 μηνών: Έλα μωρέ
Εκατονταδες γριουλες δολοφονουνται απο ληστες τα τελευταια χρονια και οι αστυνομικοι βρηκαν να εξασκησουν το νομο σε μια 90-χρονη που δεν ειχε να πληρωσει μια αδεια, ακριβως οπως δεκαδες χιλιαδες παρατυποι μεταναστες που παραμενουν ασυληπτοι. Αντι να διευθετησουν το προβλημα με την ανοχη, αν οχι την ευαισθησια που απαιτει η περισταση και να μην ταλαιπωρησουν μια υπερηλικη που παλευει για επιβιωση, την διεσυραν. Ειπαμε ο νομος να ειναι τυφλος, οχι αυτοι που τον εφαρμοζουν.
Εαν αυτο συνεβαινε σε ενα κανονικο κρατος οκ πασο. Αλλα μια αστυνομια που αφηνει συστηματικα τον καθε μπαχαλακια να βανδαλιζει την περιουσια ολων μας δεν εχει το ηθικο δικαιωμα να συλλαμβανει μια γιαγια διοτι πουλαει καλτσουλες χωρις αδεια. Λιγο τσιπα δεν εχουν πανω τους?