25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
1

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς εκφράζονται φόβοι πως φέτος θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε το θέμα περιφρούρησης των παρελάσεων.

Χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να επιστρατευτούν για τις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ οι αρχές θα δώσουν βαρύτητα στις πόλεις της β. Ελλάδας όπου αναμένουν εντονότερες διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια