Απήγαγαν και βίασαν ανήλικη στη Λαμία: «Mε έχουν απαγάγει.Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου»

Απήγαγαν και βίασαν ανήλικη στη Λαμία: «Mε έχουν απαγάγει.Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου» Facebook Twitter
1

Μία απίστευτη υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια με μία 15χρονη Ρομά στη Λαμία που κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς της ζητώντας βοήθεια προκειμένου να επικοινωνήσει με τη μητέρα της και να επιστρέψει στο σπίτι της.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport η 15χρονη μπήκε το πρωί της Πέμπτης σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της πόλης λέγοντας στην ιδιοκτήτρια «με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου».


Στις ερωτήσεις που της έκαναν στο φαρμακείο η 15χρονη εξήγησε ότι είναι από Αθήνα και ότι διέμενε στη Νίκαια όπου και πήγαινε σχολείο λέγοντας χαρακτηριστικά «με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει».


Η γυναίκα που απάντησε στο τηλέφωνο που τους έδωσε η 15χρονη επιβεβαίωσε ότι είναι η μητέρα της λέγοντας στην φαρμακοποιό να ειδοποιήσει την αστυνομία ώστε να παραλάβει την ανήλικη.


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν επί τόπου στο σημείο και αφού ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέφεραν την ανήλικη στο αστυνομικό μέγαρο.


Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο φαρμακείο ένας νεαρός Ρομά ο οποίος αναζητούσε την 15χρονη και ο οποίος συστήθηκε ως σύζυγός της. Έπειτα από ερωτήσεις ο νεαρός είπε ότι δεν έχουν παντρευτεί, ωστόσο ο πατέρας της 15χρονης την έδωσε στην οικογένειά του για να παντρευτούν.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου άρπαξαν τον Ιανουάριο άγνωστοι οι οποίοι την μετέφεραν στη Λαμία. Όπως αποδείχτηκε οι απαγωγείς της ήταν Ρομά από την Αλβανία, γνωστοί του πατέρα της ο οποίος ζει με άλλη γυναίκα, συγγενή των Ρομά που απήγαγαν την 15χρονη.

Οι απαγωγείς την έφεραν στη Λαμία όπου άρχισε το μαρτύριο της 15χρονης με εξαναγκασμούς σε επαιτεία, ξυλοδαρμούς και βιασμούς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι καθώς την έβγαζαν καθημερινά να ζητιανεύει υπήρχε κάποιος που την επόπτευε ώστε να μην καταφέρει να μιλήσει ή να το σκάσει.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα, ενώ όπως καταγγέλλει το ίδιο, η μητέρα του δράστη την ώρα της πράξης βρισκόταν εκεί και την είχε ακινητοποιήσει.

Το ίδιο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πως μητέρα και γιος εξωθούσαν το κορίτσι στην επαιτεία και μάλιστα πάντα υπήρχε κάποιος που την πρόσεχε- συνήθως η αδερφή του δράστη.


Η μητέρα της 15χρονης είπε ότι ο πατέρας την είχε εξαναγκάσει να σταματήσει το σχολείο και την έδωσε σε οικογένεια Ρομά από την Αλβανία για να την παντρέψει. Η επαφή με την κόρη της ήταν σχεδόν αδύνατη ωστόσο στις ελάχιστες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχαν καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς η 15χρονη φοβόταν να μιλήσει μπροστά τους.


Παράλληλα, δεν της έλεγαν την πραγματική τοποθεσία που βρίσκεται η 15χρονη με αποτέλεσμα η γυναίκα να την αναζητά στις εκάστοτε τοποθεσίες που υποτίθεται ότι ήταν.

Ζήτησε βοήθεια από αστυνομία και εισαγγελέα χωρίς όμως να καταφέρει να βρει οποιοδήποτε ίχνος της κόρης της.
Τελικά η 15χρονη βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τους απαγωγείς της και να ζητήσει βοήθεια.

Τη υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια