Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi
0

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Ο νεαρός αξιωματικός, που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 29χρονος πριν έξι χρόνια είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο, άτομα από το περιβάλλον του, που τον είδαν σήμερα το πρωί, υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκε πρόσχαρος και δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. 

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM