ΓΣΕΕ: Επεισόδια με ξύλο στη γενική συνέλευση

ΓΣΕΕ: Επεισόδια με ξύλο στη γενική συνέλευση Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Επεισόδια με ξύλο σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα κατά τη γενική συνέλευση της ΓΣΕΕ. 

Όπως φαίνεται σε πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μέλη της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ήρθαν στα χέρια. 

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ακυρώθηκε το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα μετά από συγκεντρώσεις που είχε οργανώσει το ΠΑΜΕ. 

Το πρωί της Κυριακής, όταν λήφθηκε η απόφαση του για τη μη διεξαγωγή του συνεδρίου, ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της ομοσπονδίας οικοδόμων είχε δηλώσει:

«Εκ μέρους της ΔΑΣ και των αγωνιστικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκ μέρους των συνδικάτων που τόσο καιρό δίνουμε την μάχη δίπλα-δίπλα, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, θέλουμε να χαιρετίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αυτόν τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την ζωή και το μέλλον της εργατικής τάξης, για τα δικαιώματα, για να έρθουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες».

Όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή, παραδόθηκε από την ΔΑΣ εγγράφως στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ αίτημα για άμεση σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM