Νέος Κόσμος: Η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα για να μην επέμβει ο πατέρας

Νέος Κόσμος: Η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα για να μην επέμβει ο πατέρας Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Συγκλονισμένοι είναι oι κάτοικοι στο Νέο Κόσμο, από την τραγωδία με τη γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της αφού πρώτα είχε ρίξει από εκεί την τετράχρονη κόρη της. 

Ο πατέρας της οικογένειας επιχείρησε να παρέμβει. Ελάχιστα λεπτά πριν την τραγωδία, ο 40χρονος άνδρας βρέθηκε στην πόρτα του διαμερίσματος, την οποία όμως βρήκε κλειδωμένη. 

Απεγνωσμένος, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα ώστε να φτάσει στο σπίτι του πηδώντας από στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι από τα 15μέτρα  ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η δική της πτώση θανάτου.

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στις λεπτομέρειες της σοκαριστικής υπόθεσης. 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη. Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει.

Εκείνη, όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς  είχε μιλήσει πριν μισή ώρα με τη σύζυγό του στο Viber και ήταν πολύ ήρεμη. Όπως είπε, η σύζυγός του δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

 

Οι αστυνομικοί της ομάδας Ζ έλαβαν στις πέντε παρά τέταρτο το απόγευμα σήμα για «κάποιον που πετάει από το μπαλκόνι παιδιά». Αμέσως έσπευσαν στην πολυκατοικία της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη στον Ν. Κόσμο. Όταν έφτασαν, σοκαρισμένοι είδαν το παιδί και τη μητέρα αιμόφυρτους στην άσφαλτο. Ο τραγικός πατέρας τους πλησίασε και τους είπε «Είμαι ο πατέρας».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε απελπισμένος «γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί μου το έκανες»! Μαζί με τους αστυνομικούς ανέβηκαν στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν μπορούσαν να μπουν, καθώς η μητέρα είχε βάλει το σύρτη από μέσα. Έτσι, μπήκαν από το διπλανό διαμέρισμα.

Γείτονες της οικογένειας περιγράφουν πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη. Πέταξε το παιδί και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνη. 

Νέος Κόσμος: Η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα για να μην επέμβει ο πατέρας Facebook Twitter
EUROKINISSI

Μια μαρτυρία κατοίκου της περιοχής είναι ενδεικτική του τι συνέβη:


«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το παιδί έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, «τι κάνετε;». Δεν μου μίλαγε». «Σας παρακαλώ, πείτε μου τι κάνετε;», επέμεινε η αυτόπτης μάρτυρας να ρωτά τη γυναίκα. «Εσείς τι θέλετε;» της απάντησε η γυναίκα από τον 5ο όροφο. «Το μωρό φώναζε θέλω τον μπαμπά μου», αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας. 

«Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα» συνέχισε η γυναίκα να ρωτά τη νεαρή μητέρα. «Βγάλετε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα» της απάντησε. Όμως η μάρτυρας επέμεινε: «Μα βλέπω εσάς, τα πόδια σας είναι μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι απ' έξω».

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για το θάνατο κοριτσιού

 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το παιδακι τι εφταιγε...φανταστειτε τον πονο του τετραχρονου παιδιου...που καταλαβαινει οτι εχει ερθει η ωρα του...που η ιδια του η μανα το στελνει στον αλλο κοσμο...Ανειπωτος πονος για το τιποτα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...γυριζουμε γυρω γυρω απο μια μπαλα φωτιας πανω σε εναν βραχο...ειμαστε τοσο ασημαντοι, αλλα και ικανοι να προκαλεσουμε τοσο πονο...Αχ ψυχουλα μου γλυκια, μακαρι να υπηρχε παραδεισος να αναπαυθεις...δεν εφταιγες εσυ σε τιποτα...θυμα των μεγαλων....(ας μην βαλω τα κλαματα, στο γραφειο ειμαι...)