Ξυλοδαρμός Τζήλου: Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά από τον αθλητικό εισαγγελέα

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά από τον αθλητικό εισαγγελέα Facebook Twitter
1

Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά, άσκησε ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Απόστολος Γραμμένος, για τα σχόλια του παρουσιαστή κατά του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου, στο πλαίσιο της έρευνας για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, τον Δεκέμβριο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αντε Γεια» θα κληθεί να εξηγήσει στη Δικαιοσύνη αν όσα λέχθηκαν από τον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του, Ακη Βαρδαλάκη, σχετίζονται με την επίθεση.

Οκτώ ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό του Θεσσαλού ρέφερι, οι παρουσιαστές του «Άντε Γεια» είχαν παραπονεθεί για τη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός (1-1).

«Δώσε και το πέναλτι ρε Τζήλο, δώσε το ένα από τα τρία. Ένα από τα τρία που δικαιούται. Αλλά δεν το δίνει. Και να σου πω εγώ μετά αν θα παίζανε σκληρά οι παίκτες της Ξάνθης μετά το 2-0 αν τους έβγαζες τις κάρτες. Να ξέρετε και ο Τζήλος κι ο κάθε Τζήλος κι ο κάθε εκκολαπτόμενος Τζήλος ότι σας ξέρουμε. Να ξέρετε ό,τι βάρος έχετε στη συνείδησή σας σε συνδυασμό με την κονόμα, θα σας το ελαφρύνουμε το βάρος.  Βρε και να μην αρρωστήσετε, να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλης», είπε ο Άκης Βαρδαλάκης.

«Στα φάρμακα θα πάει. Θα αρρωστήσετε, θα πάθετε ανεμοβλογιά, ιλαρά», παρενέβη ο Τάκης Τσουκαλάς και συνέχισε: «Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».

«Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους γίνονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πίνει ο κόσμος, τρώει, έχουμε νεκρούς», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Τσουκαλάς. «Και ξέρεις που μένεις».

Κλείνοντας, ο Άκης Βαρδαλάκης ανέφερε: «Λοιπόν, κάντε εσείς τη δουλειά σας, αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια