ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ματαιώθηκε οριστικά η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Ακύρωσε και ο Αγγελάκας

Ματαιώθηκε οριστικά η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Ακύρωσε και ο Αγγελάκας Facebook Twitter
8

Mε ένα μήνυμα στο facebook o frontman του metal συγκροτήματος «Rotting Christ» ανακοίνωσε ότι η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει απόψε στην Πάτρα ακυρώνεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανάρτηση των Rotting Christ,  τα εμπόδια που υπήρξαν δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν παρόλο που το συγκρότημα το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή.

Στην ίδια ανακοίνωση αφήνονται σαφείς αιχμές για τον δήμο και εκκλησιαστικούς παράγοντες καθώς πως λένε οι Rotting Christ «όλες οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο».

Ματαιώθηκε οριστικά η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Ακύρωσε και ο Αγγελάκας Facebook Twitter

 Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της ματαίωσης της συναυλίας, ο  Γιάννης Αγγελάκας, όπως είχε προαναγγείλει, ανακοίνωσε πως δε θα παίξει ούτε ο ίδιος στον ίδιο χώρο αύριο.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το "τεχνικό πρόβλημα" μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο «προοδευτικός» δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη», έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός στην προσωπική του σελίδα.

Ματαιώθηκε οριστικά η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Ακύρωσε και ο Αγγελάκας Facebook Twitter

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

«Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί!

Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Η ελευθέρια του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

  

1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Rotting Christ για αρχάριους (10 σημαντικά τραγούδια τους με αφορμή το χαμό για το live τους στην Πάτρα)

 


Ελλάδα
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ