Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν, είναι κακοί άνθρωποι

Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν, είναι κακοί άνθρωποι Facebook Twitter
14

Η Μυρσίνη Λοΐζου απάντησε σε όσους την επέκριναν για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ως «σκατοψυχιά» τον σάλο που προκλήθηκε.

«Οικογενειοκρατία δεν υπάρχει. Ούτε στην περίπτωση του Πλουμπίδη ούτε στη δικιά μου. Βέβαια, το βαρύ επώνυμο έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου. Από την άλλη, είναι και χαρά μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Δεν μ΄απασχολούν, δηλαδή. Εδώ, ο καθένας έχει μια άποψη για το πως όλοι εμείς οι γόνοι θα έπρεπε να φερόμαστε. Τι να ψηφίζουμε, τι δουλειά να κάνουμε... Συγνώμη που θα το πω αλλά δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά όλο αυτό, τελικά. Είναι κακοί άνθρωποι, δεν ξέρω...", δήλωσε η Μυρσίνη Λοΐζου στο ραδιόφωνο του News 24/7.

«Πιο πολύ κοντά είμαι στον πολιτισμό. Και στα πνευματικά δικαιώματα... Μνημονιακό κόμμα έπρεπε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά. Έπρεπε κάπως να συνεχιστεί και να βγούμε απ΄αυτό. Και βγήκαμε, νομίζω. Το ΠΑΣΟΚ ήτανε διαφορετικό και δεν είχε και κοινωνικό πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει κοινωνικό πρόσωπο. Υπάρχουνε πολλές παροχές στην κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... Μ΄ενδιαφέρει το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι η συγκατοίκησή του με τους ΑΝΕΛ ήταν ιδιόμορφη συγκατοίκηση. Λίγο ανορθόδοξη. Νομίζω, τέλειωσε αυτή η περίοδος...Θα προσπαθήσω να κάνω κανονικό προεκλογικό αγώνα. Δεν με φοβίζει το τοξικό προεκλογικό κλίμα γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Δεν έχω τέτοιες αμφιβολίες για μένα», πρόσθεσε η ίδια. 

Υπενθυμίζεται πως ένα παλιό tweet της Μυρσίνης Λοΐζου, στο οποίο προσέβαλλε τα θύματα της 17Ν πυροδότησε από χτες έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να ζητά σχετικά εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον πρωθυπουργό. 

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογράμμισε σε ανάρτησή της στο Facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής, κάνοντας λόγο για «γλωσσικό ατόπημα στο Twitter» που οφείλεται στην «ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης». 

Ελλάδα
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
"για το πως όλοι εμείς οι γόνοι..." Πηγή: www.lifo.grΟυάου, άλλο κλαμπ αυτό "εμείς οι γόνοι" - φυσικά καμία οικογενειοκρατία, καμία έπαρσις, κανένας παραλογισμός... "Σκατοψυχιά" - οι γόνοι ανεβάζουν το επίπεδο... τύπου "haters gonna hate".Και πάντα, συνδιαλεγόμαστε με επιχειρήματα και ευγένεια...Ντροπή, ειλικρινά...Ναι, γενικά με ενοχλεί η οικογενειοκρατία, ειδικά όταν είναι απόλυτα κενή.Όταν ο "γόνος" δηλαδή δεν έχει τίποτα να επιδείξει σε επίπεδο ήθους, μόρφωσης, καλλιέργειας, επαγγελματικής εμπειρίας και εκπαίδευσης. και είναι απλά "γόνος".όσο για τη "σκατοψυχιά" του να σε "κρίνουν", μας συγχωρείτε κυρία Λοϊζου, αλλά αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας, κρίνω και ψηφίζω.
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν και έτσι που αντιδρά, δεν αργεί η ώρα που θα δεχθεί «γλωσσικά ατοπήματα στο Twitter» που θα οφείλονται στην «ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης». Και όλο και κάποιος δικηγόρος θα βρεθεί για υπεράσπιση ... Πάντως, θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η κ. Λοίζου είναι κατάλληλη να εκπροσωπεί τα συμφέροντά μας στην Ευρωβουλή με αυτό το επίπεδο ;
Δεν θέλω να γίνω εμμονικός σαν μερικούς που τους φταίει η Αριστερά ακόμα και για τα μακαρόνια που παραβράσανε (όπως και για κάποιους άλλους οι μετανάστες) αλλά, ρε παιδιά, ειλικρινά, σου' ρχεται να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά που λένε μερικοί από τον χώρο της "προόδου" (μη χέσω). Γελάνε και τα τσιμέντα, δηλαδή. Μάλλον για να μην αρχίσουν τα κλάμματα. Είναι αδιανόητα στρεβλή η αντίληψη που έχουν για έννοιες όπως κοινωνία, δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, κουλουπού, κουλουπού μερικοί που κόπτονται για αυτές ακριβώς τις έννοιες. Άσε που από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο...ΥΓ: η ίδια δεν είναι toxic δηλαδή; Δεν είναι σκατόψυχη; Δεν είναι ακριβώς αυτό που χρεώνει σε άλλους;
δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά όλο αυτό, τελικά. Είναι κακοί άνθρωποι, δεν ξέρω...Νομίζω ότι ο Σύριζα επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στην "κακία" και την "σκατοψυχιά" των ανθρώπων προκειμένου όχι μόνο να εκλεγεί αλλά και να συνεχίσει να κυβερνά (όχι βέβαια όσο η ΧΑ). Τώρα μου αρέσει που μας το παίζουν πολύ κομιλφώ :-)
Μιλώντας για "σκατοψυχιά", σ' ευχαριστούμε που αποδεικνύεις για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά σε ΜΙΑ μέρα πως είσαι ακατάλληλη να εκπροσωπείς ανθρώπους με αξιοπρέπεια. Εκτός κι αν θέλεις να γίνεις ο Πολάκης του Ευρωκοινοβουλίου, οπότε είσαι σε καλό δρόμο.
Οικογενειοκρατία δεν υπάρχει. Ούτε στην περίπτωση του Πλουμπίδη ούτε στη δικιά μου. Βέβαια, το βαρύ επώνυμο έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου. Από την άλλη, είναι και χαρά μου. Πηγή: www.lifo.grΤι λέει η εντεχνού, αντιπρόεδρος του εδεσσαικού;
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, "σκατοψυχιά" δεν ήταν το σήμα κατατεθέν των συριζοτρολ έναντι των ταξικών τους αντιπάλων στο διαδικτυακό διάλογο; Με κάνει πλέον να βλέπω με μεγάλη καχυποψία τις δηλώσεις που πλαισιώνει αυτή η λέξη.
Δεν σε κρίνω που δεν μ'αγαπααααας....Άζμα λαϊκόν κι ειλικρινές.ΥΓ Μπαφιασα με τους ευθικτους αριστερουληδες που βασικά θέλουν να λένε μπούρδες χωρίς αντίλογο.