Συνελήφθη 50χρονος στο Αγρίνιο γιατί πούλαγε παράνομα χαρταετούς

Συνελήφθη 50χρονος στο Αγρίνιο γιατί πούλαγε παράνομα χαρταετούς Facebook Twitter
3

Στην σύλληψη ενός πλανόδιου πωλητή στο Αγρίνιο προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές καθώς πωλούσε παράνομα χαρταετούς για την Καθαρά Δευτέρα.


Ο 50χρονος, σύμφωνα με το agrinionews, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να πουλά χαρταετούς σε κεντρικό σημείο της πόλης.


Στον έλεγχο που διενέργησαν διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τη σχετική άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ο 50χρονος είναι αντιμέτωπος με βαρύ πρόστιμο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Με πληροφορίες από agrinionews

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Βαρυ πληγμα στον πολεμο της φοροδιαφυγης και του παρανομου εμποριου. Οταν τελειωσουν με την αγρια δυση του Αγρινιου θα μπορουσαν να ασχοληθουν με πιο light υποθεσεις οπως το παρεμποριο στο κεντρο της Αθηνας;
Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες του αντιμνημονιακού αγώνα των Συριζαίων και λοιπών παρατράγουδων, που η Χούντα Παπαδήμου ή Σαμαροβενιζέλου, δεν είμαι σίγουρος ποια χούντα ήταν, είχε επιδοθεί σε κυνήγι όσων δεν έκοβαν αποδείξεις, όσων έπαιρναν επιδόματα της πλάκας κλπ. Ήταν τότε που ο Τσίπρας και το παρεάκι του, προσέφεραν ασυλία και ελπίδες σε όλους όσους «κυνηγούσε» η Χούντα.Ήταν λοιπόν τότε μία ταβέρνα στη Μύκονο νομίζω, με τζίρους εκαντοντάδων χιλιάδων ευρώ, που η Χούντα είχε πιάσει να μην εκδίδει αποδείξεις. Έσπευσαν τότε οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστούν με επιχειρήματα του τύπου «από εδώ βρήκαν να ξεκινήσουν;» , «αντί να τα πάρουν από το κεφάλαιο…» και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Σήμερα η Πρώτη Φορά Αριστερά του Αλέκση που δεν μπορούσε να περάσει την τάξη ούτε στο δημοτικό, κυνηγάει έναν τύπο που πουλάει παράνομα χαρταετούς και μειώνει φορολογία στα καζίνο, δεν κυνηγάει τους εφοπλιστές, αλλά κυνηγάει έναν τύπο που πουλάει στραγάλια χωρίς άδεια. Φαντάζομαι κάποια καλή δικαιολογία θα υπάρχει, ας μας εξηγήσει κανά τρολάκι.