Άννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και με μούντζωσε ο γιος μου

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και με μούντζωσε ο γιος μου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΛΙΟΣ
16

Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, την οποία δεν θεωρεί αριστερή, μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, που αποκάλυψε πως ο πρωθυπουργός ήταν συμμαθητής με τον γιο της. 

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αριστερή. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, που την είχε παροτρύνει να μην τον ψηφίσει. 

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και πώς τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ' έξω και πέρναγε τις τάξεις».

 
Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Συνήθως αυτοί που απογοητεύτηκαν από τον Τσίπρα και το παρεάκι του επειδή "αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή", είναι έτοιμοι να ψηφίσουν κάτι ακόμη χειρότερο όπως την Zωή ή τον Λαφαζάνη. Λυπάμαι που θα σας σοκάρω παιδιά, αλλά αυτή η κυβέρνηση είναι εντελώς αριστερή, γι αυτό και είναι τόσο φρικώδης. Μπορεί η Αριστερά στο μυαλό σας να είναι συνώνυμο του καλού αλλά στην πραγματικότητα όποτε κυβέρνησε -με οποιαδήποτε μορφή- έφερε τον όλεθρο. Είναι μια ιδεολογία καλή μόνο για διαμαρτυρία καθώς στηρίζεται και τρέφεται από την παντελή άγνοια του πως λειτουργεί ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Άν θες να αλλάξεις κάτι, πρέπει να το γνωρίζεις καλά. Αλλιώς απλά θα φέρεις την καταστροφή.
Ελπίζοντας να μην χαλάω ΚΑΝΕΝΟΣ τη ..μακαριότητα ως προς τον βίο και την πολιτεία του συνόλου των πολιτικών μας σε αρχηγικά και ανώτερα κομματικά κλιμάκια σε ό,τι αφορά το επίπεδο μόρφωσης:Θα έπρεπε να έχουν όλοι πλέον συνειδητοποιήσει πως η Πολιτική στην Ελλάδα είναι επιλογή καριέρας κι όχι ..λειτούργημα.Η απόφαση παίρνεται σε πολύ νεαρή ηλικία και για ΠΟΛΛΟΥΣ κομματικούς αρχηγούς, είναι συνέχεια της καριέρας κοντινότατου συγγενή.Η μόρφωση δεν παίζει κανέναν ρόλο στο πόσο πετυχημένη θα είναι ή όχι αυτή η καριέρα.Το ποια σχολεία θα παρακολουθήσει ο μελλοντικός «σωτήρας της χώρας», όχι μόνο βασικής εκπαίδευσης, αλλά και Πανεπιστήμια ή μεταπτυχιακές σπουδές, είναι απλώς θέμα «να γεμίζει το βιογραφικό», κάτι σαν ..φερετζές.Τα ουσιαστικά προσόντα είναι η «καριέρα» στο εκάστοτε κόμμα κι οι διασυνδέσεις με τα οικονομικά κέντρα εξουσίας εγχώρια και μη. Σε καμία περίπτωση αν ασχολείσαι με αυτά, δεν μένει χρόνος για ..μελέτη οποιασδήποτε επιστήμης, που ούτως ή άλλως σου είναι παντελώς άχρηστη. ΔΕΝ είναι τυχαίο το με πόση απαξίωση αντιμετωπίζουν (στην πραγματικότητα, όχι στις εξαγγελίες) ΟΛΟΙ οι πολιτικοί παγκοσμίως τα θέματα γύρω από την Παιδεία και την Εκπαίδευση.
Η μόρφωση δεν είναι ικανή συνθήκη για να κάνει έναν πολιτικό ωφέλιμο για τον λαό του, είναι όμως απαραίτητη.Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για παράδειγμα, στον ελεύθερό του χρόνο μετάφρασε και εξέδωσε μια από τις πιο σημαντικές μεταφράσεις του Θουκυδίδη στη νέα ελληνική. Τι να συγκρίνουμε τώρα!
(α) Η γενιά που αν της πεις ότι αυτά τα σκ@τα είναι αριστερά θα τα βρει νοστιμότατα.(β) Οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη, διότι δεν είναι αληθινός, αλλά πιστεύουν στην α λ η θ ι ν ή αριστερά.https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ουδείς_αληθινός_Σκώτος(γ) Τα πράγματα συνήθως είναι αυτά που φαίνονται. Ο Βορίδης που κυκλοφορούσε με το τσεκούρι μάλλον είναι φασιστάκος και η αριστερά μαλλον παγκοσμίως δίνει αποτυχημένες κυβερνήσεις.Αντίπαλος στον φασισμό δεν μπορεί να είναι η αριστερά αλλά οι σοβαροί και λειτουργικοί θεσμοί.
Εμενα παλι μου φαινεται οτι και πολυ καλα ξερανε τι ψηφιζαν και τωρα η «απογοητευση» τους ειναι μουφα. Ο Τσιπρας κανει ακριβως αυτο για το οποιο ψηφηστηκε (να διασωσει δηλ. το πελατειακο κρατος απ΄την κριση) και γι’αυτο και στις ερχομενες εκλογες θα παρει παραπανω απ’αυτο που δειχνουν οι εως τωρα δημοσκοπησεις
Αυτο που με κανει να γελω διαχρονικα ειναι το γεγονος οτι πολλοι λενε για τον Τσιπρα και την κυβνερηση του.."αυτοι δεν ειναι πραγματικοι αριστεροι"...εντοπιζωντας το προβλημα στο γεγονος οτι δεν ειναι πραγματικα αριστεροι, θεωροντας τους αριστερους νετφακτο καλους. Ας μου δειξει καποιος καποιους "πραγματικα" αριστερους ρε παιδια για να καταλαβουμε πως ειναι οι αριστεροι σε σχεση με τους νετφακτο κακους δεξιους..Ακομα και σημερα η κοινωνια μαστιζεται απο ιδεολογικα διπολα που εχουν καταρευσει εδω και χρονια..
Το έχω ξαναγράψει :Αν σεβόμαστε τον εαυτό μας σαν πολίτες, πρέπει στις επόμενες εκλογές να στείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4 % που ήταν μέχρι το '12.Όχι επειδή αποδείχθηκε ανίκανος να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ.Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά, ξεγέλασαν λίγο έως πολύ τους ψηφοφόρους τους προκειμένου να λάβουν την ψήφο τους.Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που : 1. Ο αρχηγός του αναρριχήθηκε στην ηγεσία του, αφού ταχύτατα και με αμοραλιστικό τρόπο "έφαγε" τους ίδιους τους μέντορές του.2.Ο αρχηγός και τα στελέχη, αφού "έσκιζαν τα ρούχα τους" πόσο ιδεολογικά "καθαροί" ήταν και έλεγαν "ή εμείς ή αυτοί", έκαναν συγκυβέρνηση με το ακροδεξιό ΑΝΕΛ. Τώρα δε που τα χαλάσανε με τους ΑΝΕΛ, αίφνης, οι "αυτοί" έπαψαν να είναι κακοί και πλέον "δέχονται" να συμπράξουν μαζί τους, διατηρώντας βέβαια για τον ΣΥΡΙΖΑ την ηγεμονία του "πλατιού" και "βαθιού" - μην ξεχνάμε την ξύλινη γλώσσα - προοδευτικού κινήματος κατά της Δεξιάς πια.3. Την οποία Δεξιά - όπως μέχρι πρότινος και την Κεντροαριστερά -, ενδεικτικά αλλά απόλυτα αντιπροσωπευτικά γενικής πολιτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, την πολεμούν με "πολιτικά" επιχειρήματα του στυλ - το καταγράφω λόγω επικαιρότητας -, "δεν δέχομαι κριτική από αυτούς που κατηγορούνται για παιδεραστία και με πολεμούν επειδή είμαι γυναίκα - κόρη αστυνομικού και νοικοκυράς"...(Περιφερειάρχις Δούρου, "πολεμώντας" την πολιτική ανικανότητά της με άσχετες και ασύμμετρες κατηγορίες προσωπικού χαρακτήρα). Αν λοιπόν είμαστε σοβαροί σαν πολίτες και σαν εξιλέωση έναντι των επόμενων γενιών, πρέπει - και για λόγους παραδειγματισμού ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ -, να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 4 %.
Για να προλάβω τους Συριζαίους "fact-checkers" του site: Το "Δέκατο" στο οποίο αναφέρεται η Παναγιωτοπούλου είναι το γνωστό Εννιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων ("Ambelogarden", όπως έχω δει να το γράφουν σε graffiti) από το οποίο αποφοίτησε το καμάρι μας:http://tinyurl.com/y3er2v6uΠαρεμπιπτόντως πολλοί Έλληνες (όπως πχ η Παναγιωτοπούλου) δεν πείθονται ότι έχουν αριστερή κυβέρνηση αν δεν δουν πρώτα να γίνεται κολεκτιβοποίηση.
Εγώ ήθελα να 'ξερα, πριν τον ψηφίσει δεν μπορούσε να της πει μια κουβέντα; Να της πει "άσ' τον, χέσ' τον τον Αλέξη"...ΥΓ: αυτό για την "αληθινή" αριστερά το αφήνω ασχολίαστο...