Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, την οποία δεν θεωρεί αριστερή, μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, που αποκάλυψε πως ο πρωθυπουργός ήταν συμμαθητής με τον γιο της. 

 

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αριστερή. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, που την είχε παροτρύνει να μην τον ψηφίσει. 

 

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.

 

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και πώς τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ' έξω και πέρναγε τις τάξεις».