ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Πάολα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη

Η Πάολα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη Facebook Twitter
2

Η Πάολα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και εξηγώντας τους λόγους για την απόφασή της, αφήνει σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις "ιδιοτροπίες" του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», εξηγεί η τραγουδίστρια. 

Και συνεχίζει: «ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις


Υπενθυμίζεται πως από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που σε σχετική ανάρτηση στα social media, είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τονίζοντας πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τα εισαγωγικά έπρεπε κανονικά να μπουν στη λέξη "κύριος" και όχι στις ιδιοτροπίες. Το ίδιο έγινε και με τον Παπαδόπουλο.Δεν είμαι του λαϊκού, αλλά τον συγκεκριμένο τον αντιπαθώ λόγω συμπεριφοράς. Λυπάμαι την Πάολα που θα πέσει στα χέρια των περιβόητων Νοτικών (έτσι αποκαλούνται οι φαν του Νότη για όποιον δεν ξέρει). Κατά τα αλλά πέφτω από τα σύννεφα, που υπάρχει τόσος κόσμος που τον ακολουθεί και τον αποκαλεί "άρχοντα" μάλιστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο με το Μουκίδη. Ορμάνε όλοι οι Νοτικοί για να κράξουν το Μουκίδη, λέγοντας ότι άμα δεν υπήρχε ο Νότης δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Αμ έλα όμως που άμα δεν υπήρχε ο Μουκίδης, τότε ούτε ο Νότης θα υπήρχε. Ακόμα και ο Νότης πει ότι η Γη είναι επίπεδη, οι φαν του εκεί να δικαιολογήσουν την πατάτα που είπε.Κατά τη γνώμη μου ο Νότης είναι ότι πιο αηδιαστικό έχει βγάλει το σύστημα. Αν και στις αρχές φαινόταν νορμάλ, μετά τα μέσα των 90s που έγινε πρώτο όνομα την ψώνισε για τα καλά.