Επίθεση στο Μy Market στον Βύρωνα

Επίθεση στο Μy Market στον Βύρωνα Facebook Twitter
1

Άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα σε σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας Μy Market στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, λίγο μετά τις 02:30, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Πριγκιποννήσων και πέταξαν μπογιές.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα «My Market» έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα απειλές από αντιεξουσιαστικές ομάδες  λόγω της επιστολής που εστάλη από τη διευθύντρια ενός υποκαταστήματος στους εργαζόμενους.

Η εν λόγω επιστολή προκάλεσε σάλο αφού ζητούσε από τους εργαζόμενους να χαμογελούν και πως είναι υποχρεωτικό «επειδή έχουν δουλειά».

Επίσης η διευθύντρια που χθες απολύθηκε, σχολίαζε τις αμοιβές των εργαζομένων και έγραφε «Πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)».

Στο έγγραφο που έστειλε η πρώην, πλέον, διευθύντρια αναφέρονταν οι εξής λόγοι για τους οποίους, κατά την ίδια, οι εργαζόμενοι όφειλαν να χαμογελούν:

-Επειδή έχετε δουλειά.

-Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

-Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

-Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

-Επειδή πληρώνεστε για αυτό.

-Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

-Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα».

Η απάντηση της εταιρίας όπως δόθηκε στο LIFO.gr

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια