Προφυλακιστέος ο 36χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στη Σητεία

Προφυλακιστέος ο 36χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στη Σητεία Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 36χρονος που δολοφόνησε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καυγά, στο σπίτι της μητέρας του θύματος στη Σητεία.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως για την απολογία του γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευή και παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή έως τις 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος δράστης, το πρωί της περασμένης Τρίτης είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή του φόνου. 


Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Κρήτης έγινε στις 4 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι αρχικά, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καυγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη Κατερίνα με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.


Ο καυγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε δια ζώσης, και στη διάρκειά του ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την.


Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται παράλληλα και οι διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί με πρωτοβουλία του εισαγγελέα Λασιθίου για την επιμέλεια των τριών παιδιών του 36χρονου.

Με πληροφορίες από Cretapost

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM