Ανοιξιάτικος καιρός και σήμερα - 22 βαθμοί στην Αθήνα

Ανοιξιάτικος καιρός και σήμερα - 22 βαθμοί στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Ανοιξιάτικος, αίθριος καιρός σήμερα αναμένεται σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM