Καιρός για τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας- Πότε χαλάει ξανά

Καιρός για τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας- Πότε χαλάει ξανά Facebook Twitter
0

Ανοιξιάτικος θα παραμείνει ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα αγγίξουν μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο από Τρίτη το σκηνικό αλλάζει καθώς προβλέπονται βροχές σε όλη σχεδόν την χώρα. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

- Αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου, αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.

- Το Σάββατο 9 Μαρτίου προβλέπονται αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

- Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά το βράδυ στα βορειοδυτικά ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 

- Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5, στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ