Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης - Τι λένε οι γιατροί

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης - Τι λένε οι γιατροί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο εισήχθη ο Μίκης Θεοδωράκης, μετά από ανησυχητικές ενοχλήσεις στην καρδιά του. 

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία και τα παιδιά του τον μετέφεραν αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το «Βήμα», οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί εξαιτίας του ιατρικού ιστορικού. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι 94 ετών.

Για την ώρα πάντως, οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή του ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του. 

Τον περασμένο Αύγουστο, είχε μεταφερθεί και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Και σε εκείνη την περίπτωση, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή. Τότε οι γιατροί του είχαν συστήσει «απόλυτη ηρεμία».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορεί για τις πολιτικές του πρακτικές κυρίως να έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις - αφού ο σεβασμός στις ιδεολογικές του επιλογές εξυπακούεται ότι είναι δεδομένος -, αλλά δεν παύει να είναι ο πολύ μεγάλος μουσικός δημιουργός, που πάντα θα τον αγαπάμε για αυτό. Και θα του χρωστάμε μέρος της ουσιαστικής παιδείας μας, όχι των πτυχίων.