Σοβαρή καταγγελία - Πέταξαν μπουκάλι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τραυμάτισαν μια 26χρονη

Σοβαρή καταγγελία - Πέταξαν μπουκάλι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τραυμάτισαν μια 26χρονη Facebook Twitter
0

Ένα σοβαρό περιστατικό με καταγγελία για επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ  και τραυματισμό μιας γυναίκας στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς τον τερματικό σταθμό, όταν επί της οδού Ελένης Ζωγράφου στον Άγιο Παύλο, στο ύψος του 3ου ΓΕΛ στις 22:20, κάποιος πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι  βότκας.

Το μπουκάλι πέρασε μέσα από ανοιχτό παράθυρο, έσπασε και από τα γυάλινα θραύσματα τραυμάτισε σοβαρά μια 26χρονη στο μάτι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όπως μεταδίδει το voria.gr, η ρίψη του μπουκαλιού φέρεται να έγινε από παρέα νεαρών.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα από τον οδηγό του λεωφορείου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε αιμόφυρτη την 26χρονη, και η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

«Απόπειρα δολοφονίας ή μαγκιά;», σχολιάζει η ομάδα εργαζομένων του ΟΑΣΘ, στη σχετική ενημέρωσή της ενώ τις σχετικές φωτογραφίες δημοσίευσε η ομάδα Think Simple στο Facebook.

Σοβαρή καταγγελία - Πέταξαν μπουκάλι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τραυμάτισαν μια 26χρονη Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM