Σεισμός

Στις 28 Φεβρουαρίου η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Στις 28 Φεβρουαρίου η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Η πληρωμή των δικαιούχων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Η καταβολή του ποσού αφορά τους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου. 

Το ποσό των 55.072.928,13 ευρώ θα καταβληθεί σε 264.467 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 565.000 άτομα, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ' ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

«Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών», αναφέρει. 

Από το αρμόδιο υπουργείο διευκρινίζεται πως οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM