Αφροδίτη Μάνου: Σία και Τασία σας ξεβλαχέψαμε, σπίτια σας τώρα

Αφροδίτη Μάνου: Σία και Τασία σας ξεβλαχέψαμε, σπίτια σας τώρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Επίθεση στην υφυπουργό Εξωτερικών Τασία Χριστοδουλοπούλου και στην αναπληρώτρια Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελλάδας, Σία Αναγνωστοπούλου, εξαπέλυσε μέσω Twitter, η γνωστή τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου. 

Με αφορμή ένα άρθρο γνώμης για την κα Αναγνωστοπούλου, η κα Μάνου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Σπίτια σας, τώρα, κορίτσια! Σας "ξεβλαχέψαμε", σας στείλαμε στα κομμωτήρια. Σίες, Τασίες και Σία, ξου!», έγραψε, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που στις 20 Ιανουαρίου είχε μιλήσει και στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. 


Η κα Μάνου επανήλθε αργότερα και με δεύτερο τιτίβισμά της: «Άντε ανταρτοπούλες μου, Σία και Τασία! Τα Λουΐ Βιτόν σας και στο Γράμμο!»

Αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια επανήλθε και με τρίτο ποστ: «Τώρα που είπα Γράμμο, κάτι θυμήθηκα. Όταν θ' ανεβεί στο βουνό ο σύντροφος Κυρίτσης με τη Σία και την Τασία, θα πάρει μαζί του και τον Πάγιατ, ή θα πάει μόνος του; Ιδού η απορία».

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Απογοήτευση η Αφροδίτη...Οσι τόσο για τις απόψεις της (ο καθένας πιστεύει ό,τι πιστεύει, και δικαιούται να αλλάζει γνώμη), όσο για το ύφος της. Την είχα γνωρίσει με διαφορετική αισθητική. Πραγματικά κρίμα...
Αφροδίτη, με την οικειότητα της ίδιας γενιάς που σε αγάπησε για πολλά τραγούδια σου, σου προτείνω αυτοσυγκράτηση.Μην εξαντλείς την δημιουργικότητά σου στην φτηνή - φτηνότατη - πολιτική.Όσοι σε αγάπησαν, φρονούν ότι οι εσχάτως προσωποποιημένες επιθέσεις σου κατά πολιτικών προσώπων - ντόπιων και ξένων -, μαρτυρούν υποβιβασμό της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης από επίπεδο αρχών, σε επίπεδο που δεν ταιριάζει στην Αφροδίτη που ήξεραν.Παλιό, αλλα ταιριαστό : Αντιστάσου !
Η Αφροδίτη Μάνου είναι κλασσική περίπτωση Αριστερής τρικυμίας... Ή, για να το πούμε αλλιώς, είναι από τα άτομα που πρέπει να πάθουν ηλεκτροπληξία για να καταλάβουν οτι δεν χώνουμε μεταλλικά αντικείμενα στις πρίζες.Αλήθεια, τί σκεφτόταν όταν στήριζε ΣΥΡΙΖΑ; Οι τύποι άν ήταν συνεπείς σε κάτι, αυτό είναι το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Τί περίμενε δηλαδή;Άν περίμενε απ' τη Σία και την Τασία αλλά και τους άλλους upper class υπουργούς να πάρουν τα βουνά με το ντουφέκι, τι να πώ... Αναμενόμενο βέβαια σε μια χώρα που το 30% πιστεύει οτι μας ψεκάζουν, να υπάρχουν και καλλιτέχνες που πιστεύουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑΣ ήταν το κόμμα της επανάστασης.Τέλος πάντων, περαστικά.