Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους- Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου σε παραλία

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους- Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου σε παραλία Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
0

Ένα εξάρτημα από αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου, πιθανότατα ανήκει στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Μεσάρα της Κρήτης.

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι» επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Νίκος Λαγουδάκης.

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους- Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου σε παραλία Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δια- SOS- τε τη Μεσάρα

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook της ομάδας Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, το εξάρτημα αυτοκινήτου που βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά στην παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου να ... επιπλέει στη θάλασσα ανήκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου. 

Υπενθυμίζεται πως τα τέσσερα άτομα αγνοούνται από τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή του Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένα ζευγάρι και οι γονείς της γυναίκας.

«Από τη 1:00 τα ξημερώματα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται. Στην επιχείρηση συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ οι προσπάθειές μας γίνονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια ακτίνα 16 χιλιομέτρων», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης.

«Η περιοχή είναι δύσβατη, ενώ τα νερά είναι ορμητικά και υπάρχει πολλή λάσπη. Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές καλαμιές. Όπως προανέφερα οι έρευνές μας γίνονται αυτή την ώρα σε μια μεγάλη ακτίνα 16 χιλιομέτρων», συμπλήρωσε.

«Στην τεράστια επιχείρηση που πραγματοποιείται συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα, δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας, ένα ελικόπτερο της Αεροπορίας, ένα σκάφος της ΕΜΑΚ, καθώς και drone», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM