Ζευγάρι παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Κρήτη - Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Ζευγάρι παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Κρήτη - Συναγερμός για τον εντοπισμό του Facebook Twitter
0

Μεγάλη επιχείρηση των αρχών είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη για τον εντοπισμού ενός ζευγαριού που κατά πληροφορίες παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost στη 1 τα ξημερώματα μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου στην περιοχή της Μεσαράς.

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι από εκείνη την ώρα ερευνούν την περιοχή χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το όχημα ή κάποιο ίχνος του ζευγαριού.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η κλήση για βοήθεια, είναι κλειστό σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη.

Συνολικά 18 Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια , άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες καθώς το βράδυ του Σαββάτου, ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώα τη γυναίκα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ