Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συνομηλίκους του στο σχολείο

Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συνομηλίκους του στο σχολείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Η μητέρα ενός 12χρονου μαθητή γυμνασίου στου Ζωγράφου καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δυο συνομηλίκους του στο σχολείο. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε πως οι δύο ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες βιντεοσκόπησαν τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου της και έδειξαν το βίντεο σε άλλους μαθητές του σχολείου. 

Το παιδί έδειχνε να φοβάται και έκανε συχνά εμετούς και οι γονείς πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί από τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, μαθητή της τρίτης γυμνασίου στο ίδιο σχολείο, που άκουσε τις φήμες για το περιστατικό. 

Το παιδί τελικά μίλησε στους γονείς του, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είχε ενημερώσει για την κακοποίησή του τον διευθυντή του σχολείου και έναν ακόμα καθηγητή. 

Οι γονείς του 12χρονου κατηγορούν τώρα τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και απόπειρα απόκρυψης του γεγονότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένας εκ των φερόμενων ως δραστών είναι συμμαθητής του παιδιού.

Οι γονείς απομάκρυναν αμέσως τα δύο παιδιά τους από το σχολείο, καταγγέλλοντας την κακοποίηση στην αστυνομία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το 12χρονο αγόρι έχει ήδη υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια