Μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο καθηγητή του

Μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο καθηγητή του Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Μαθητής ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο καθηγητή του σε σχολείο της Πάτρας έπειτα από λεκτικό επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με τον  ΑΝΤ1, σε Γυμνάσιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, μαθήτρια έβρισε τον γυμναστή της, ο οποίος της απάντησε στο ίδιο ύφος.

Λίγο αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν με τον αδερφό της μαθήτριας, επίσης μαθητή στο συγκεκριμένο σχολείο να ζητά εξηγήσεις από τον καθηγητή.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών αλλά και καθηγητών, τον γρονθοκόπησε και χρειάστηκε να διακομιστεί τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Το κλίμα δεν αποφορτίστηκε, καθώς σχεδόν όλο το σχολείο μαζεύτηκε στο προαύλιο και συζητούσε για όσα εκτυλίχθηκαν. Αναμένονται περισσότερα τις επόμενες ημέρες από την διεύθυνση του σχολείου και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Αχαΐας.

Σύμφωνα με το  dete.gr  ο καθηγητής κατέθεσε μήνυση. Η διεύθυνση του σχολείου αναμένεται προσεχής ημέρες ν' ανακοινώσει τις αποφάσεις της μετά το περιστατικό.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM