Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Την κόρη μου την σκότωσαν όπως την Τοπαλούδη

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Την κόρη μου την σκότωσαν όπως την Τοπαλούδη Facebook Twitter
0

«Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως και την Ελένη»,  ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, μιλώντας για την υπόθεση του θανάτου της 22χρονης που πριν από τρία σχεδόν χρόνια ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό.

«Η κόρη μου οδηγήθηκε στον θάνατο με τρόπο ανάλογο με αυτόν της Τοπαλούδη στη Ρόδο», λέει η Σταυρούλα Τομπάζη στην εφημερίδα Real News.

Η υπόθεση της Λίνας τον Νοέμβριο του 2016 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ σήμερα θεωρείται το πρώτο θύμα του cyberbullying.

Η τραγική ιστορία ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας, στα Γιαννιτσά, και απειλούσε να αυτοκτονήσει, καταγγέλλοντας εμπόδια και εμπλοκές στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Η μητέρα της φοιτήτριας ζητά να ανοίξει και πάλι η υπόθεση ώστε να φωτιστούν σκοτεινά σημεία, όπως υποστηρίζει, αναφορικά με τον θάνατό της.

Αρχικώς, όλοι έκαναν λόγο για αυτοχειρία, όμως προέκυψαν στοιχεία που δεν απέκλειαν την παρέμβαση τρίτων και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι εκβιαζόταν, μέσω ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ζητώντας την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο της.

«Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου», λέει η μητέρα της φοιτήτριας.

«Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη... Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν», καταλήγει.

Νέα τροπή στην υπόθεση

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εισαγγελέας άσκησε νέες διώξεις σε δύο νεαρούς άντρες που παραβίασαν προσωπικά δεδομένα της Λίνας Κοεμτζή διακινώντας γυμνές φωτογραφίες της.

«Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι σε απόλυτη συνεννόηση, εκβίαζαν μία νέα φοιτήτρια με γυμνές φωτογραφίες, υλικό και video» δήλωσε στο Star ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πλέον τρεις. Η πρώτη ποινική δίωξη ασκήθηκε σε φίλο της φοιτήτριας που την φωτογράφισε γυμνή.

H οικογένειά της πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα ώστε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες που θα φωτίσουν την υπόθεση. «Ζητάμε κατ' αντιπαράσταση εξέταση συγκεκριμένων ανθρώπων, των μαρτύρων που είδαν την τελευταία ημέρα τη Λίνα. Και ζητάμε αυτοψία και αναπαράσταση της φερόμενης αυτοκτονίας», τόνισε επίσης ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM