Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας - Σφοδρή καταιγίδα αυτή την ώρα

Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας - Σφοδρή καταιγίδα αυτή την ώρα Facebook Twitter
0

Πυκνό χαλάζι πέφτει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας ενώ η κακοκαιρία επηρεάζει σχεδόν όλη την Αττική.

Σε κάποιες περιοχές το χαλάζι έχει δημιουργήσει ένα λευκό στρώμα στο έδαφος.

Βίντεο από τον Βοτανικό:

Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει από την Τρίτη ολόκληρη τη χώρα, ενώ ήδη παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική, λόγω της καταιγίδας που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα. Οι δρόμοι στο κέντρο έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και συνιστάται αυξημένη προσοχή στους οδηγούς.

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες, κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην Αττική έβρεχε από το πρωί ενώ σε πολλές περιοχές καταγράφονται θυελλώδεις άνεμοι.

Έκτακτη ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής για την κακoκαιρία:

Την Τετάρτη  αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, όπου στη Κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι υψηλές.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία και την Πέμπτη 07/02 προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στην Κρήτη. Σημειώνεται ότι κατά τις πρωινές ώρες οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM