Καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου ο ληστής του κοσμηματοπωλείου στους Αμπελόκηπους

Καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου ο ληστής του κοσμηματοπωλείου στους Αμπελόκηπους Facebook Twitter
0

Ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ένας εκ των δύο ληστών που χτύπησαν χθες κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους. 

Οι δύο δράστες εισέβαλαν χθες το πρωί στο χρυσοχοείο - ο ένας με ακάλυπτο πρόσωπο και ο άλλος φορώντας κράνος, και απειλώντας τον ιδιοκτήτη με ένα αυτόματο όπλο τύπου uzi, πήραν κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας και τράπηκαν σε φυγή. 

Εξετάζοντας το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο ληστής με τα ακάλυπτα χαρακτηριστικά ήταν ο Αλέξανδρος Μάτα, ο Αλβανός καταζητούμενος για τη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017. 

Ο Μάτα θεωρείται ο ένας από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας. 

Ο Μάτα, που έχει στο μεσοδιάστημα διαπράξει πολλές ένοπλες ληστείες, είχε αφήσει σημείωμα σε μία από αυτές, στο οποίο υποστήριζε ότι δεν έχει «καμία σχέση» με την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

«Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογράφοντας ως «Φτερωτός Μαραντόνα». 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ