Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018.

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όσοι δεν καταβάλλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους.

Αντίστοιχα, η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM