Νεκρή η 35χρονη που εξαφανίστηκε στο Αγρίνιο- Βρέθηκε στο αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη

Νεκρή η 35χρονη που εξαφανίστηκε στο Αγρίνιο- Βρέθηκε στο αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης από το Αγρίνιο που είχε εξαφανιστεί την Δευτέρα, καθώς εντοπίστηκε νεκρή στο όχημά της μέσα στη Λίμνη Στράτου.

Η εξαφάνιση της 35χρονης δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον σύζυγό της. Η γυναίκα είχε αποχωρήσει τις πρωινές ώρες από το σπίτι της προς άγνωστη κατεύθυνση οδηγώντας το όχημα της, χωρίς να δώσει σημεία ζωής. 

Χθες, κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, συγκεκριμένα γνωστοί της οικογένειας εντόπισαν συντρίμμια οχήματος μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αρχές. Αμέσως ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση στην περιοχή, καθώς ανάμεσα στα συντρίμμια που βρέθηκαν στον γκρεμό πάνω από την λίμνη, ήταν και ο προφυλακτήρας με την πινακίδα του οχήματος, ενώ ανιχνεύτηκε και μια μικρή κηλίδα καυσίμου.

Σύμφωνα με το τοπικό 4press, σήμερα κατά τις 11 το πρωί, οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ εντόπισαν μέσα στο όχημα την σορό της 35χρονης.

 

Ακολούθησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου, που βρισκόταν σε βάθος 18- 20 μέτρων στον πυθμένα της λίμνης.

Η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια θανάτου της.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως εκτός από το σενάριο του τροχαίου δυστυχήματος, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν επίσης το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM