Σεισμός

Έρχονται πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ι.χ.

Έρχονται πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ι.χ. Facebook Twitter
1

Σαρωτικές διασταυρώσεις ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εντοπίσει ανασφάλιστα οχήματα και να επιβάλει πρόστιμα. Σύμφωνα με τα Νέα, θα εντοπίζονται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων και στη συνέχεια θα αποστέλλονται ειδοποιητήρια που θα δίνουν προθεσμία 8 ημερών στους ιδιοκτήτες για να ασφαλίσουν τα οχήματα τους. Όμως, παράλληλα οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καταβάλουν και πρόστιμο 250 ευρώ, ως παράβολο υπέρ του Δημοσίου για αυτή την ασφάλιση.

Αν ο ιδιοκτήτης αγνοήσει τις προθεσμίες, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θα στέλνει ηλεκτρονική επιστολή στην Αστυνομία για την κατ’ οίκον επίδοση βεβαίωσης προστίμου από 250 ευρώ ως 1.000 ευρώ και την αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας, πινακίδων και διπλώματος.

Σύμφωνα με παράγοντας της ασφαλιστικής αγοράς, τα ανασφάλιστα οχήματα ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο. Το υπουργείο υπολογίζει σε 370 εκατομμύρια τα έσοδα από την είσπραξη των παραβόλων υπέρ του Δημοσίου.

1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο εχθρός που λέγεται κράτος εξακολουθεί να κινηγά τους πολίτες του με κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσον. Αν εγώ δεν κινώ το αμάξι μου και το έχω στην αυλή μου γιατί πρέπει να το έχω ντε και καλά ασφαλισμένο;