Αυτή είναι η αποζημίωση που θα πάρει ο Πατμάνογλου για το τροχαίο με την Πόρσε

Αυτή είναι η αποζημίωση που θα πάρει ο Πατμάνογλου για το τροχαίο με την Πόρσε Facebook Twitter
0

Στο ένα τρίτο μείωσε το δικαστήριο το ποσό της αποζημίωσης που αξίωνε ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του παιδιού του στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News που αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες οι προσφεύγοντες οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.

Το δυστύχημα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2017, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo έπεσε με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ο νεαρός οδηγός της Porsche, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα που άγγιζε τα 320 χλμ./ώρα, πάτησε φρένο, με αποτέλεσμα το όχημα να μπει με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και να βρουν ακαριαίο θάνατο η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο παιδί τους.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη των Jumbo δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησε η δικηγόρος Χρύσα Σαλαβράκου, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ