Ανοίγει σταδιακά η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας (upd)

Ανοίγει σταδιακά η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας (upd) Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λίγο μετά τις 8.00 το πρωί άνοιξε η εθνική οδός στο ρεύμα προς Λαμία από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας, που ήταν κλειστή από τις 4.00 τα ξημερώματα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης στη Μαλακάσα.

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να ανοίξει και το ρεύμα προς Αθήνα που επίσης ήταν κλειστό.

Νωρίτερα, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά προς Λαμία και από το Σχηματάρι προς Αθήνα, καθώς και από την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Αυτό σημαίνει πως ο αυτοκινητόδρομος ήταν κλειστός για μήκος περίπου 70 χιλιομέτρων. 

 Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η περιφερειακή οδός Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο και στην λεωφόρο Χασιάς προς τα Δερβενοχώρια.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας και στην περιοχή Καλοπούλα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό.

Κλειστή και η Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και η Λεωφόρος Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή.

Στα συγκεκριμένα σημεία αυτή τη στιγμή υπάρχουν μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας και προσπαθούν να ξαναρχίσει κανονικά η κυκλοφορία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM