Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε παιδάκι και το εγκατέλειψε στον δρόμο

Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε παιδάκι και το εγκατέλειψε στον δρόμο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε το μεσημέρι ένα 11χρονο αγοράκι, έξω από δημοτικό σχολείο της Λαμίας, και το εγκατέλειψε τραυματισμένο στον δρόμο. 

Το παιδί είχε βγει με ξαδέρφια και φίλους του για να πουν τα κάλαντα των Φώτων και, την ώρα του ατυχήματος, έπαιζε με τα άλλα τέσσερα παιδιά στο χιόνι. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, ο 11χρονος είχε κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για να αποφύγει τις χιονόμπαλες, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. 

«Ακούσαμε ένα "γκαπ" και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», δήλωσε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου.

«Είδαμε ότι το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δε σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που αμέσως ζήτησε βοήθεια από ενήλικους που κάθονταν σε παρακείμενο μαγαζί.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του κοριτσιού και ειδοποίησαν να έρθει ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε και η μητέρα του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του.

Η Τροχαία Λαμίας θα κληθεί τώρα να εντοπίσει τον οδηγό, με τα παιδιά να κάνουν λόγο για ένα ασημί τζιπ που έστριψε στο επόμενο στενό. 

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ