Ταλαιπωρία τέλος: Στο «Μακεδονία» οι επιβάτες της Ryanair που είχαν εγκλωβιστεί στην Τιμισοάρα

Ταλαιπωρία τέλος: Στο «Μακεδονία» οι επιβάτες της Ryanair που είχαν εγκλωβιστεί στην Τιμισοάρα Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών που είχαν εγκλωβιστεί στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, έπειτα από εκτροπή της χθεσινής πτήσης της Ryanair Λονδίνο – Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, 89 από τους επιβάτες έφτασαν στις 4:58μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία, με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Aegean που είχε ναυλώσει το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Οι υπόλοιποι επιβάτες της Ryanair μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Τιμισοάρα στη Θεσσαλονίκη.

Την ασφαλή επιστροφή επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία Aegean ενώ, από την πλευρά της, η Ryanair ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες της. 

Οι 184 επιβάτες της πτήσης βρέθηκαν χθες τη νύχτα στην παγωμένη Τιμισοάρα - μεταξύ αυτών ηλικιωμένοι και βρέφη περίμεναν για ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση.

Οι επιβάτες κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες και εγκατάλειψη από την Ryanair.

Η οργή ήταν μεγάλη και μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας, παρέμβαση Σπίρτζη και μεγάλη δημοσιότητα του περιστατικού από τα ελληνικά μμε, ξεκίνησε η επιστροφή τους - όχι με την Ryanair.

Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατηγορεί ευθέως - όπως και οι επιβάτες - την εταιρία ενώ κύμα οργής κατά της Ryanair είναι σε εξέλιξη στα social media.

Μετά τη σωρεία καταγγελιών από επιβάτες, ο κ. Σπίρτζης επέκρινε την αεροπορική εταιρεία και δεσμεύθηκε πως θα ελεγχθεί αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Δεν μπορεί να θυσιάζεται η στοιχειώδης ανθρώπινη συμπεριφορά και οι ανάγκες των πολιτών, στον ανταγωνισμό και την κερδοσκοπία των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους και χαμηλής κοινωνικής ευθύνης» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Γιάννη Παπάζογλου η κατάσταση στο αεροδρόμιο έχει ομαλοποιηθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM