Δολοφονία Αγγελικής στην Κέρκυρα: Ζητούν έρευνα για σεξουαλικό έγκλημα και αναπαράσταση της παιδοκτονίας

Δολοφονία Αγγελικής στην Κέρκυρα: Ζητούν έρευνα για σεξουαλικό έγκλημα και αναπαράσταση της παιδοκτονίας Facebook Twitter
0

Έρευνα για σεξουαλικό έγκλημα και εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής από τον πατέρα της.

Ο 52χρονος σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας.

Ο 52χρονος, αλβανικής καταγωγής, ομολόγησε το απόγευμα της Τετάρτης ότι σκότωσε την κόρη του και υπέδειξε το σημείο όπου είχε θάψει το πτώμα της.

Η δολοφονία έλαβε χώρα την Πρωτοχρονιά μετά από καβγά μεταξύ τους. Αιτία της διαμάχης μεταξύ της Αγγελικής και του πατέρα της  φέρεται να ήταν το γεγονός ότι η 29χρονη διατηρούσε σχέση με έναν 30χρονο Αφγανό, κάτι που δεν ενέκρινε ο 52χρονος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της Αγγελικής φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικείμενη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM