Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο άνδρας που παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία ενός 21χρονου, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης την πρωτοχρονιά. 

 

Ο 30χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κατηγορείται ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οδηγείται στην φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

 

Στη σημερινή του κατάθεση φέρεται να εξέφρασε τη συντριβή του για το συμβάν δηλώνοντας μετανιωμένος για τις πράξεις του. 

 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων συγκλίνουν στο ότι υπήρξε συμπλοκή και βίαιη επίθεση σε βάρος του πελάτη του που, κατά τον ίδιο, αποδεικνύεται και από την ιατροδικαστική εξέταση.


«Ήταν εντελώς αναίτια αυτή συμπλοκή αυτός ο καβγάς. Είναι από εκείνα τα γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Είναι δυνατόν δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καθόλου να υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη; Η τραγωδία έχει δύο όψεις η μία είναι του θύματος και η άλλη του δράστη», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύμα και δράστης διαπληκτίστηκαν για «ασήμαντη αφορμή» σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. 

 

Οι δύο άνδρες βγήκαν από το κλαμπ και ο 30χρονος πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο στήθος. 

 

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί προς το παρόν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται που το πέταξε. 

 

Κατά την αναχώρηση του 30χρονου από τα δικαστήρια επικράτησε ένταση από συγγενείς του θύματος αλλά αξιωματικοί της αστυνομίας απέτρεψαν την κλιμάκωση του επεισοδίου.