«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν είμαι βίαιος», δήλωσε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν είμαι βίαιος», δήλωσε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας Facebook Twitter
0

Συγγνώμη για την πράξη του ζήτησε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας σε συνέντευξη. Ανέφερε πως αγαπούσε πολύ την κόρη του και δεν σχολίασε τα κίνητρα του εγκλήματος. 

Ο παιδοκτόνος, που μίλησε στην εκπομπή Top Story στο OPEN, ανέφερε πως συναντήθηκε με την κόρη του την παραμονή της πρωτοχρονιάς και έφαγαν γλυκά. 

Σημειώνεται πως η σορός του θύματος βρέθηκε χθες αργά το βράδυ, ενώ το φονικό έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η 29χρονη έζησε φριχτές στιγμές καθώς προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα για αρκετή ώρα και πάλεψε για τη ζωή της, όμως δεν τα κατάφερε.

«Την αγαπούσα τόσο πολύ. Τη νοιαζόμουνα. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου που βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια...»

O παιδοκτόνος αναφέρει πως η συζήτηση με την κόρη του πήρε άλλη τροπή όταν μίλησε με κάποιο άλλο άτομο στο τηλέφωνο. Είπε πως έγινε επιθετική. 

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν είμαι βίαιος. Ζητάω συγνώμη γι' αυτό, δεν ήθελα να κάνω αυτή την πράξη», δήλωσε ο παιδοκτόνος μεταξύ άλλων, διαψεύδοντας πως και στο παρελθόν βιαιοπραγούσε σε βάρος της κόρης του.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου».

Ο παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM